Üdvözlünk

A Vasi Könyvtári Portál blogja

Hírek, újdonságok, kutatások, bejelentések, viták, érdekességek, személyes információk...

 

Kedves Olvasó!

A Vasi Könyvtári Portál blogja üdvözöl a bloggerek oldalain.

Reméljük, hogy növeled a blog érdekességét sok új cikkel, információval, újdonsággal, és számodra is tudunk új, érdekes hírekkel szolgálni.

Ne késlekedj, ha közölni szeretnél valamit, vagy egy témában vitára hívnál kreatív, újdonságra nyitott bloggereket.

Kérünk, hogy állásfoglalásodban legyél nyitott, megértő, érdeklődő, bátor és emelett udvarias!

Blogok
Alapfokú képzés kistelepülésen dolgozó könyvtárosoknak

Alapfokú képzést indított a BDK a kistelepüléseken dolgozó könyvtárosoknak, melynek nagyon örültem, hiszen másfél éve, hogy Vasszécsenybe kerültem, csak, mint használó, könyvolvasó jártam könyvtárba. A gyors, 1-2 órás beszélgetés kapcsán sok mindent elmondták a kedves kollégák, de bizony az ember saját bőrén tapasztalta és tanulta meg, hogy az olvasói igényeket hogyan is tudja leginkább kielégíteni.

De jött az idei évben a felhívás, hogy többet is megtudjunk a szakma szépségeiről. Három szombaton vettünk részt a tanfolyamon a megye minden részéből. Volt, aki éppen belecsöppent a munkába, hiszen csak 2 hete dolgozott új munkahelyén. A BDK munkatársai nagyon kitettek magukért, hiszen minden előadás nagyon színvonalasan volt előkészítve, a kollégák, egy jó könyvtároshoz méltóan segítőkészek voltak és nem csak az előadásuk témájáról tudtunk beszélgetni, hanem saját tapasztalatainkat megoszthattuk egymással, amiből mindannyian tanulhattunk.

Ezúton szeretném megköszönni a szervezőknek, minden előadónak és természetesen minden hallgatónak is, hogy részesülhettem ebben a képzésben, ahol a megszerzett tudást ténylegesen is hasznosítani fogjuk.

Mindenkinek áldott, meghitt, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

 

Dévai-Szele Zsuzsanna

egy elégedett hallgató a képzésről

 

308 Látogatás, 1 Megjegyzések

  • Megjegyzések
Visszahivatkozó URL:

Szálakként kezelt válaszok Szerző Dátum
Kedves Zsuzsa! Köszönjük szépen a bíztató... P. Toldi Márta 2014.01.02. 15:14

P. Toldi Márta
Kedves Zsuzsa!

Köszönjük szépen a bíztató visszajelzést, és főként azt, hogy szabadidőt áldozva itt voltatok, itt voltak azok a községi könyvtárosok, akik jobban, magabiztosabban szeretnének segíteni olvasóiknak. Jó tudni, hogy számíthatunk egymásra! Én pedig szívesen gondolok vissza a tanfolyamot indító ismerkedésre, ahol tapintható volt a könyvtárosság öröme.

Derűs új esztendőt, és elégedett könyvtárhasználókat kívánok, lelki rokonsággal:

P. Toldi Márta

Beküldve 2014.01.02. 15:14.

Leg Leg